1. Bestilling:
Der kan bestilles varer hos Jensen Racing via vores mail 24 timer i døgnet. Jensen Racing har egen butik, så afhentning af varer kan ske efter aftale, inden for vores åbningstider 8.00-16.002. Betaling:
Hos Jensen Racing er det muligt at betale kontant eller med Dankort i vores butik. Ved pakke forsendelser sendes faktura med, som betales via net-bank eller lignende.3. Levering:
Alle varer sendes med Post Danmark. Varer sendes så hurtigt som muligt. Hvis det leverede ikke svarer til fakturaen, skal Jensen Racing have besked i rimelig tid efter modtagelsen af varerne, da det ellers vanskeliggør efterforskningen. Bliver Jensen Racing ikke kontaktet indenfor rimelig tid, betragtes ordren som korrekt leveret.4. Fragt:
Jensen Racing sender pakker med Post Danmark. Fragt-priser udregnes efter en kombination af vægt og volumen. Der sendes ikke pakker til udlandet eller Grønland og Færøerne.
5. Reklamationsret:

PRIVATKØB:
Der er 2 års reklamationsret på alle produkter købt hos Jensen Racing. I de tilfælde hvor det på hjemmesiden fremgår, at der er reklamationsret længere end 2 år, er dette fabriksgaranti, som er stillet af producenten. Skulle en vare gå i stykker ved normalt brug, sendes den eller afleveres i vores butik, så vidt det er muligt, i original emballage med alt tilbehør og manualer. Viser det sig, at varen ikke er i stykker, eller at fejlen ikke kan påvises ud fra kundens fejlbeskrivelse, vil varen blive returneret. Kunden vil derefter blive faktureret 200 kr. inkl. moms til dækning af teknikerløn. Derudover faktureres også porto dækkende den aktuelle vares vægt. Hvis der konstateres fejl, repareres varen eller ombyttes, og sendes uden leveringsomkostninger tilbage til kunden. Vi anbefaler, at man kontakter os inden, da dette letter ekspeditionen.

ERHVERVSKØB (BUSINESS TO BUSINESS):
For erhvervskunder gælder det, at der er 12 mdr. reklamationsret på alle produkter købt hos Jensen Racing. Eventuelle fejl og mangler skal anmeldes til Jensen Racing, straks efter kunden har opdaget fejlen eller manglen.
Viser det sig at varen ikke er i stykker, eller at fejlen ikke kan påvises ud fra kundens fejlbeskrivelse, vil varen blive returneret. Kunden vil derefter blive faktureret 200 kr. inkl. moms til dækning af teknikerløn. Derudover faktureres også porto dækkende den aktuelle vares vægt. Erhvervskunder opnår ikke ny reklamationsret ved reklamation og ombytning.

Som erhvervskunder betragtes private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner
.


6
. Returnering af varer (Fortrydelsesret):

PRIVATKØB FJERNSALG (POSTORDRE):
SPECIALFREMSTILLEDE VARER. KAN IKKE RETURNERES, DA FREMSTILLINGEN PÅBEGYNDES MED DET SAMME OG DETTE ACCEPETERES I FORBINDELSE MED AFGIVELSEN AF ORDREN. VARER SOM IKKE ER SPECIALFREMSTILLEDE OG SOM STADIG ER I VÆSENTLIG SAMME STAND SOM MODTAGET, KAN RETURNERES INDEN 14 DAGE FRA VARENS MODTAGELSE. FORTRYDELSE KAN OGSÅ SKE VED AT NÆGTE MODTAGELSE AF PAKKEN. FRAGTOMKOSTNINGERNE PÅHVILER KUNDEN VED RETURNERING. HVIS EN AFPRØVNING AF VAREN FORRINGER VARENS SALGSVÆRDI FRAFALDER FORTRYDELSESRETTEN. EKS. VIL ISÆTNING AF BØSNINGER,  MONTERING AF UDSTØDNINGER OG ISÆTNING AF LUFTFILTRE OSV. MEDFØRE BORTFALDELSE AF FORTRYDELSESRETTEN. DET ER IKKE MULIGT AT RETURNERE SOFTWARE, HVOR FORSEGLINGEN ER BRUDT. VARER SENDT TILBAGE TIL JENSEN RACING PR. EFTERKRAV, VIL BLIVE NÆGTET MODTAGET. DET ER MULIGT ENTEN AT AFLEVERE VAREN PÅ JENSEN RACINGS ADRESSE ELLER SENDE VAREN TIL OS. VI ANBEFALER, AT MAN KONTAKTER OS INDEN RETURNERING, DA DETTE LETTER EKSPEDITIONEN.

PRIVATKØB; BUTIK (DEN FYSISKE BUTIK)
DER ER INGEN FORTRYDELSESRET.

ERHVERVSKØB (BUSINESS TO BUSINESS):
ERHVERVSKUNDER HAR INGEN FORTRYDELSESRET.

SOM ERHVERVSKUNDER BETRAGTES PRIVATE VIRKSOMHEDER, OFFENTLIGE
INSTITUTIONER, FORENINGER, FONDE OG SELVEJENDE INSTITUTIONER.

7. Emballering:
Da nogle reservedele er meget følsomme overfor stød og fugt, er korrekt emballering nødvendig. Hvis Du på nogen måde er i tvivl om, hvordan en vare skal emballeres korrekt, så kontakt os inden Du sender varen. I yderste tilfælde kan en kunde gøres erstatningspligtig, hvis en vare sendes uforsvarligt.


8. Generelle betingelser:
Alle kontrakter på Jensen-Racing.dk indgås på dansk.
Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til jakob@jensen-racing.dk.
Ved salg på kredit forbeholder Jensen Racing sig den fulde ejendomsret til varen, indtil købesummen er betalt.
NB! Specielt for Danmark: Chiptuning moduler må ikke monteres på dansk indregistrerede biler. De må udelukkende anvendes til motorsport og kørsel på lukkede områder. Køb sker på eget ansvar, ligesom vi ikke kan foretage montering. 
Jensen Racing fralægger sig et hvert ansvar, hvis køretøjet bliver brugt på offentlig vej, efter den er blevet chiptunet.

Til kunder uden for Danmark er der ikke nogen restriktioner.

9. Ansvarsbegrænsning og forbehold:
Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Priserne er kun gældende i Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland.

Jensen Racing påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand. I det omfang Jensen Racing er ansvarlig overfor køberen, er Jensen Racings ansvar begrænset til direkte tab og omfatter således ikke indirekte tab, såsom tabt arbejdsfortjeneste, driftstab, installationsomkostninger med mere.
Jensen Racing påtager sig intet ansvar for, at produkter købt hos Jensen Racing virker sammen med produkter købt andetsteds. Ved evt. reklamationsreparation, hvor fejlen viser sig at være inkompatibilitet mellem produkt købt hos Jensen Racing og et produkt købt hos en anden forhandler, vil varen blive betragtet som O.K. og vil blive behandlet efter vores reklamationsbestemmelser.
Manualer til Jensen Racings produkter forekommer oftest på Svensk.
Vær specielt opmærksom på at ved bestilling af specialfremstillede varer, frafalder de 14 dages fortrydelsesret, da dette er special-fremstillede varer.
Ingen af disse forbehold kan dog tilsidesætte dansk købelov.

10. Alder:
Ved bestilling af varer/tilbud bekræfter man, at man er 18 år eller derover.11. Lovvalg og værneting:
Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.